Vend din telefon korrekt, tak.

Info

Jeg er Peter Müller

Mit navn er Peter Müller, jeg er 23 år og bosat i Thisted. Jeg studerer til mediegrafiker på Aarhus Tech og er ansat som mediegrafikerelev hos Kong Gulerod Reklamebureau.

Jeg er opvokset i Aarhus og flyttede i forbindelse med min elevplads hos Kong Gulerod Reklamebureau til Thisted i 2017.

Som person er jeg hjælpsom, underholdende, behagelig at omgås og altid smilende.

Min fritid består af alt lige fra en afslappet film i mit eget selskab til spontane nye oplevelser i godt selskab. Jeg ser meget fodbold og er glødende Barcelona fan.

Mediegrafiker Peter Müller
Jeg elsker at være mediegrafiker

Jeg elsker det jeg laver

I 2016 besluttede jeg mig for at studere til mediegrafiker – det var den bedste beslutning jeg har taget hidtil. Det at være mediegrafiker kan, ligesom så mange andre jobs, være hårdt og anstrengende til tider, men min kærlighed til faget, gør at det er det hele værd. Jeg forstår nu, hvorfor det er så vigtigt at arbejde med noget man kan lide.

Jeg håber at min kærlighed til faget, kan ses i det jeg laver. Det er jeg faktisk helt overbevist om, at det kan.

Se cases

Prins hos Kong Gulerod Reklamebureau

Jeg stræber efter at lære og har heldigvis også nemt ved det. Derfor er jeg taknemlig for at være mediegrafikerelev hos Kong Gulerod Reklamebureau, hvor jeg får lov til at lære af de bedste jeg har mødt indenfor faget.

Hos Kong Gulerod Reklamebureau får jeg lov til at arbejde med det meste – og det gør at jeg udvikler mig for hver dag.

Besøg Kong Gulerod
Mediegrafikerelev hos Kong Gulerod Reklamebureau
Erfaring i erhvervslivet

Erfaring i erhvervslivet

Jeg har igennem tiden arbejdet meget med salg – både som sælger og salgscoach. Jeg har både arbejdet med ”pistolsalg” og relations salg og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg foretrak sidstnævnte, men den viden og de oplevelser forbundet med ”pistolsalg” vil jeg trods alt ikke være foruden.

De teknikker og erfaringer jeg har fået ved at arbejde med salg, har jeg altid i baghovedet – og jeg er overbevist om, at det kommer mig til gode i mit nuværende erhverv som mediegrafiker.

Hvis du vil se hvor jeg har arbejdet førhen, kan du besøge min LinkedIn profil – og når du alligevel er der, er du velkommen til at tilføje mig.

Gå til LinkedIn